Ръководството на Община Каварна честити Международния ден на здравето на всички в МБАЛ-Каварна

1.jpg

Ръководството на Община Каварна честити Международния ден на здравето на всички в МБАЛ-Каварна

Кметът на Община Каварна - Елена Балтаджиева, придружена от заместниците си - Митко Недев и инж. Георги Балтаджиев, посетиха МБАЛ-Каварна, днес. Те честитиха Международния ден на здравето на персонала на болницата.
Днес Ви преведохме 30 000 лв., не защото е празник, а защото болницата има нужда от тези пари, съобщи кметът Елена Балтаджиева.
Градоначалникът допълни:
Днес, на 7 април, отбелязваме Международния ден на здравето и празника на здравния работник.
Една година след обявяването на пандемията от COVID19, всички са наясно, че по-ценно от здравето и живота ни няма. Разбрахме, че всеки е важен, но най-важни са хората, които се грижат за здравето и живота – на нас и на близките ни.
Ето защо Ви благодаря за всички усилия на вас - лекари, медицински сестри, фармацевти и всички, които работят в областта на здравеопазването. Всички, които полагате и сте готови да положите грижи за нас 24 часа, 7 дни в седмицата.
Приемете моите най-искрени поздрави по повод Международния ден на здравето и Професионалния празник на здравния работник.
Желая Ви здраве – на Вас и на семействата Ви, лично щастие и удовлетвореност от това, което правите за всички нас.
Питка с шарена сол получиха каварненските медици от кмета и заместниците му с пожелание наистина да направят днешния ден свой празник.